ΟΠΛΟΤΕΧΝΙΚΗ- Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

6/8/10

Δεν υπάρχει περίπτωση να πας στην Οπλοτεχνική και να μην βρεις μια, τουλάχιστον, ευκαιρία για καλή αγορά. Τα παρακάτω ήταν μερικά από τα ενδιαφέροντα που είδα στους οπλοβαστούς της Οπλοτεχνικής πρόσφατα.

REMINGTON 870 28άρα

Remington 870.

Μια γρήγορη ματιά στους οπλοβαστούς ήταν αρκετή για να ξεχωρίσει αμέσως ένα μοναδικά σπάνιο όπλο, μια καραμπίνα 28άρα Remington 870 χράπα χρούπα. Το διαμέτρημα 28 είναι ένα από τα μεγάλα βλητικά μυστικά, λίγοι το ξέρουν, και από αυτούς κάποιος θα προλάβει την 870.

BERETTA ULTRA LIGHT

Beretta Ultra Light

Είναι το μοντέλο με την βάση από Εργκάλ και βάρος κάτω από 2,8 κιλά. Είναι ένα ελαφρύ σουπερποζέ για κυνήγια που έχουν πολύ περπάτημα και γρήγορες τουφεκιές.

PERFEX ΓΑΛΛΙΑΣ

Καραμπίνα Perfex.

Η καραμπίνα Perfex είναι σπάνιο εύρημα. Σε τιμή 550 Ευρώ είναι καλή περίπτωση. Η Perfex είχε πωληθεί στην Αμερική από γνωστή εταιρεία και είχε κερδίσει πολλούς οπαδούς.

BAIKAL IZ27 MAGNUM

Baikal IZ27 Magnum

Το ΙΖ27 δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ίσως το πιο δημοφιλές σουπερποζέ στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο έχει θαλάμες μάγκνουμ 76 χιλιοστών και είναι δισκάνδαλο. Είναι ότι πρέπει για φάσσα.

BERETTA S55

Beretta S55.

Το μοντέλο S55 είναι το πρώτο της μεταπολεμικής γενιάς σουπερποζέ Beretta. Το συγκεκριμένο είναι μονοσκάνδαλο, με ανοικτό ντεμί πιστολέ κοντάκι και σε καλή κατάσταση.

BROWNING 525 20άρι

Browning 525.

Browning 525.

Αυτό είναι όπλο για μερακλήδες. Το 525 είναι βασισμένο στο μεγάλο Β25 της Browning. Το συγκεκριμένο είναι σε άριστη κατάσταση, φαίνεται αχρησιμοποίητο και έχει τσοκάκια Briley και κοντάκι φινιρισμένο με λινέλαιο. Είναι μια εξαιρετική περίπτωση για κάποιον ενθουσιώδη του διαμετρήματος 20 να πάρει ένα μεγάλο όνομα σε καλή, πολύ καλή τιμή.

PERAZZI MX8

Perazzi Mx8.

Perazzi Mx8.

Ενα σκητοτούφεκο Perazzi ΜΧ8 με porting εργοστασιακό στις κάννες στα 4200 Ευρώ αποτελεί ευκαιρία. Το μοντέλο ΜΧ8 είναι το πιο γνωστό και το πιο δοκιμασμένο μοντέλο της Perazzi. Η τιμή του καινούργιου είναι τριπλάσια, και αυτό λέει πολλα για το συγκεκριμένο όπλο. Στις φωτογραφίες θα δείτε ότι το όπλο δεν έχει σημάδια ανακαίνισης ή φθοράς, είναι ένα ελαφρά χρησιμοποιημένο ΜΧ8 χωρίς ίχνη επεμβάσεων, κάτι σπάνιο.

FABARM ΠΛΑΓΙΟΚΑΝΝΟ

Fabarm πλαγιόκαννο.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό όπλο. Πλαγιόκαννο με κοντές κάννες, τσοκάκια, μονοσκάνδαλο, με ανατομική λαβή, σε εξαιρετικά καλή κατάσταση.

Fabarm πλαγιόκαννο.

Το πλαγιόκαννο της Fabarm έχει τετραπλά κλειδιά και μηχανισμό στην βάση της σκανδάλης, είναι δηλαδή καθαρόαιμο Blitz με ελατήρια σπιράλ για εγγυημένη αξιοπιστία. Αυτό είναι όπλο που θα ευχαριστήσει τον περδικά και μπεκατσά που ψάχνει για πλαγιόκαννο. Με τα τσοκάκια μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε κυνήγι.

SKB SPORTING

SKB Sporting.

Το ιαπωνικό SKB είναι ίσως το πιο υποτιμημένο σουπερποζέ του κόσμου. Είναι όπλο με χαμηλό προφίλ, εξαιρετικά ανθεκτικά κλειδιά και αξιόπιστο μηχανισμό.

SKB Sporting.

Το SKB που έχει η Οπλοτεχνική είναι το μοντέλο Sporting με τσοκάκια και ρυθμιζόμενο κοντάκι. Είναι ένα όπλο που θα εξυπηρετήσει άριστα έναν σκοπευτή που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την σκοποβολή στο Σπόρτινγκ και το Σκητ αλλά δεν θέλει να ξοδέψει χιλιάδες Ευρώ. Είναι επίσης εξαιρετικό καρτεροτούφεκο.

BROWNING AUTO 5 LIGHT TWELVE

Browning Auto 5.

Browning Auto 5.

Οπλοτεχνική χωρίς Auto 5 δεν γίνεται! Αυτή η Light Twelve είναι βελγική, σε καταπληκτική κατάσταση, με το σκάλισμα φρέσκο, χωρίς κάνενα σημάδι ερασιτεχνικής επέμβασης, δεν υπάρχει ούτε μια βίδα πειραγμένη! Το όπλο μιλάει και λέει ότι το είχε κάποιος που αγαπά τα Browning και ειδικά τις Auto 5.

FABARM CLASSIS

Fabarm Classis.

Το τελευταίο πλαγιόκαννο της Fabarm, το μοντέλο Classis προσφέρει κυρτή βάση, και μηχανισμό στην πλάκα της σκανδάλης. Το όπλο είναι καινούργιο, και όχι μεταχειρισμένο όπως τα άλλα που αναφέρονται εδώ, αλλά αναφέρεται διότι τα Classis είναι δυσεύρετο στην Ελλάδα.

BERETTA 302

Beretta A302

Δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο!

Η 302 είναι ορόσημο στα όπλα. Οταν εμφανίζεται μια στους οπλοβαστούς των μεταχειρισμένων δεν μένει για πολύ καιρό.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Καθαριστικά Hillman.

Το κατάστημα της Οπλοτεχνικής βρίθει από αξεσουάρ κάθε είδους. Ανάμεσα στα πολλά είδαμε ένα σετ καθαριστικών της Hillman για μικρά διαμετρήματα, υπάρχει και σετ αρκετά μικρό για αεροβόλα.

Ελβετικός σουγιάς.

Το τελευταίο για σήμερα είναι ο γνήσιος ελβετικός σουγιάς με αλουμινένια πλακίδια. Ο ελβετικός στρατός εξοπλίζεται μόνο με σουγιάδες με αλουμινένια πλακίδια που είναι πιο ανθεκτικά από τα πλαστικά. Τώρα η Victorinox προσφέρει το μοντέλο με τα αλουμινένια πλακίδια αλλά με την πρόσθεση του πριονιού που καθιστά τον σουγιά ακόμη πιο χρήσιμο.

Oplognosia English Pages


Diamanco

Gun and Knife Classics.

Σφραγίδες Δοκιμής.