ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΝΗΓΙΟΥ

5/12/09

Καλή σας μέρα
Προφανώς θα το γνωρίζετε ήδη πρίν απο εμένα...
Απλά σας στέλνω την ιστοσελίδα.
Τα κατάφεραν τα λαμόγια κ.Νικήτα...

Γιώργος Ξανθόπουλος

ΣΧΟΛΙΟ

Τώρα πως είναι δυνατό να έχεις επιστημονικές μελέτες της ίδιας χρονιάς, δηλαδή να συντάσσονται εντός τριμήνου για μια χώρα 133 000 τετραγωνικών χιλιομέτρων!!!!! Και τι ακριβώς θα λένε αυτές οι μελέτες είναι το θέμα που δείχνει την πενία γνώσεων που πλήττει το σύστημα ακόμη και στα ανώτατα κλιμάκια του.

Παρακολουθώ την επιστήμη της Θηραματοβιολογίας από το 1966. Εχω μιλήσει με τους κορυφαίους επιστήμονες και καταμετρητές θηραμάτων σε όλο τον κόσμο. Αυτό που ζητά το Συμβούλιο Επικρατείας είναι κάτι άγνωστο στους βιολόγους. Αλλά δεν φροντίσαμε τουλάχιστον μια φορά να φέρουμε έναν πρωτοκλασάτο καθηγητή θηραμοτβιολογίας από το εξωτερικό και να τον έχουμε ζωντανό μάρτυρα στο ΣτΕ. Γιατί όχι, ρωτήστε άλλους, που ξέρουν καλύτερα.

Επίσης, η υπόλοιπη Ευρώπη κυνηγά χωρίς καμία μελέτη να θεωρείται προϋπόθεση και χωρίς καμία ρυθμιστική απόφαση θήρας. Τώρα, είτε ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες χώρες της ΕΕ είναι παράνομες και εμείς η μόνη νόμιμη, ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Ισως η λύση να είναι μια προσφυγή από εμας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να τελειώνουμε με αυτή την ανοησία. Εκεί τουλάχιστον θα μπορέσουμε να έχουμε μια διευκρίνηση για το τί αποτελεί μελέτη και τί όχι.

ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που το δικαστήριο κάνει ότι δεν το κατανοεί ή ότι δεν το αφορά και αυτό είναι η ανάκληση ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ και η ταυτόχρονη ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. Αν δεν γίνει αυτό δεν γίνεται ακύρωση της ρυθμιστικής και τρίχες. Η άδεια κυνηγίου δεν είναι συλλογική, είναι ατομική και το κράτος παίρνει λεφτά και μας δίνει άδεια ονομαστική με την φωτογραφία μας επάνω κολλημένη για να μας ξέρει.

Αν αυτή η απόφαση δεν περάσει σε λεπτομέρεια και δεν κοινοποιηθεί σε όργανα που θα την εφαρμόσουν επιστρέφοντας τα χρήματα τότε δεν σημαίνει τίποτε.

Ολα αυτά τα ξέρουν όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την σάπια ετήσια φάρσα. Αλλά κανείς δεν λέει τίποτε διότι όλοι κατά κάποιο τρόπο βολεύονται.

Αλλά φταίμε και εμείς, λίγο, έτσι δεν είναι; Κάποτε θα πρέπει να οργανωθούμε και να τους πούμε τι να κάνουν με τα διόδια τους και το ΦΠΑ τους στις βενζίνες και να πάμε στο εξωτερικό για κυνήγι, όχι ένας ένας αλλά μαζικά. Είμαι βέβαιος ότι η Βουλγαρία και η Ρουμανία θα μας δεχόντουσαν με ανοικτές αγκάλες. Και να πάει να κουρευτεί το ντόπιο κατεστημένο. Αρκετά ανεκτήκαμε.

Oplognosia English Pages


Diamanco

Gun and Knife Classics.

Σφραγίδες Δοκιμής.